• Міжнародна факельна естафета «Всесвітній біг миру заради гармонії»

    Щорічно в ОСТ «Лісотехнік» проходить міжнародна факельна естафета «Всесвітній біг миру заради гармонії». У червні, під час другої зміни, відбулася урочиста зустріч представників табору з учасниками заходу.

    Всесвітній біг миру заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки. Організатори естафети в Україні також своєю метою вважають налагодження дружніх відносин, порозуміння між жителями різних регіонів країни.

    Засновником проекту «Всесвітній біг миру заради гармонії» і автором ідеї є Шрі Чинмой (1931-2007) — індійський філософ і вчитель (гуру), відомий громадський і гуманітарний діяч, спортсмен і миротворець, плідний автор, композитор, художник. Він багато років проводив у штаб-квартирі ООН зустрічі, присвячені миру та гармонії, і факельна естафета носить його ім’я — «Sri Chinmoy Oneness-Home Peace Run».

    Цей проект підтримали відомі люди з усього світу та нашої країни, а саме: Далай Лама, Мати Тереза, Нельсон Мандела, Михайло Горбачов, королева Єлизавета, принцеса Діана, В’ячеслав Фетісов, Ірина Родніна, Анатолій Карпов, Тетяна Лебедєва, Микола Валуєв, Пол Маккартні, Борис Гребенщиков і багато інших.

    Координатор забігу, урочисто передав факел естафети дітям ОСТ «Лісотехнік». Палаючий факел мали можливість потримати в руках всі присутні та загадати заповітні бажання. Після урочистої частини дітям показали шоу мильних бульбашок, а потім майстер-клас з їх створення.















    Categories: Життя "Лісотехніка", Фотогалерея

    Comments are currently closed.